welcome and thanks for visit our blog kisahsukadukakami.blogspot.com

Sunday, October 30, 2011

dia bermain diminda

hey bloggers.
kitorang rindu sangat nak luangkan masa dengan blog ni.
terutamanya nak baca entry dari korang semua.
tapi mungkin dah tak ada masa untuk semua tu.
buat masa sekarang ni memang tak boleh nak update sangat.
kitorang akan berhenti update untuk seketika.
sebab dia sentiasa bermain diminda.
siapa dia ?
dia ialah SPM.

tak ada masa nak menaip banyak2.
hanya gambar yang dapat memenuhi ruang ini.
gambar2 tu semua ada maksud tersirat sebenarnya.


demam


perasaan


seandainya


belum bebas


berdoa



kitorang minta maaf kalau ada salah silap.
doakan yang terbaik untuk kitorang ye ?
kitorang doakan untuk semua calon spm 2011.
semoga kita semua dapat buat yang terbaik.
:')

Tuesday, October 11, 2011

majlis graduasi :)

akhir2 ni kitorang selalu sibuk.
dah lama tak update kan ?
baru hari ni dapat jenguk blog ni.
kebetulan hari ni kelas kitorang cuti sebab ada MUET.

sabtu 8/10/2011.
hari graduasi untuk tingkatan 5 dan 6 atas.
majlis tu berlangsung di Goldcourse Hotel.
alhamdulillah, semua nya berjalan dengan lancar.

semua orang melaram habis-habisan.
HAHA.
tapi kitorang biasa2 je.
;)

malas nak taip panjang2.
kitorang letak gambar jela okay ?
tapi gambarnya tak banyak.
kitorang banyak letak kat facebook je.
kitorang malas nak upload kat sini sebab kena tunggu lama.
biasa la kan, internet slow.



kitorang dengan kawan rapat dekat kelas.
dia orang ni selalu tolong kitorang.
yang paling best, kitorang suka menyakat dia orang.
 HAHA
nakal kan kitorang ni ? ;p

dengan kawan2 kelas 5 bumi.
kelas yang paling hot kat sekolah. ;p
sebab ramai perempuan.
dua orang je lelaki weyh !! HAHA
seorang je yang tak ada sebab dia tak datang.

gambar yang melibatkan muka semua mesti kecil je.
HAHA.
biasa la, orang tak berapa nak cun.
maluuuu.. ;p
perasan tak yang baju kitorang sama ?
cuma warna je yang lain kan.
HAHA.
kembar la katakan..
saja nak pakai baju sama.
jangan jealous.
:D


yeay ! HAHA.
kelakar kan kitorang pakai jubah ni ?
:D

masa ni la kita semua nak 'bergembira' sebelum spm.
HAHA.
kiranya ini graduation olok2 je.
;p

hope this moments will stay in our hearts forever.
:)

Monday, October 3, 2011

pertama kali menang giveaway. :)

rasa tak sabar pula nak update.
ada berita baik untuk kitorang hari ni.
:D

tadi masa dekat sekolah, kitorang ada borak2 dengan kawan.
cerita pasal giveaway yang kitorang masuk.
dah banyak juga giveaway yang kitorang masuk.
cuma masih belum ada rezeki lagi nak menang.

lepas balik dari sekolah.
biasa la kan, hilangkan penat sekejap.
lepas tu pergi angkat baju dekat belakang rumah.
tiba2 dengar bunyi motosikal datang.
rupa2 nya orang pos laju.
abang pos laju tu cari orang yang bernama Atiqah.
HEHE.

ya Allah.
happy gila sebab rupa2 nya kitorang menang giveaway.
KLIK SINI untuk tengok giveaway yang kitorang join.
giveaway itu lah yang kitorang menang.
Alhamdulillah....ada rezeki menang.
:)

sebenarnya kitorang dapat maklumat giveaway ni kat facebook.
 selalu tengok facebook untuk berkembangan giveaway tu.
tak sangka dipilih sebagai salah seorang pemenang.
kitorang kan share blog ni.
tapi Atiqah yang guna facebook dia untuk join giveaway ni.
kitorang kan kembar, jadi guna salah seorang daripada kitorang punye facebook.


tadaaa :)
yang hitam2 tu private.tak boleh kasi tengok.
HEHE


muka happy + excited :)
*gambar ni kecil sebab tak cantik*
HAHA


teruja nak buka hadiah.
HAHA


ini la hadiahnya.
shawl 3 layer from radiusite
:)
*warna yang menarik*


ucapan tulus ikhlas dari kami.
tak sangka cerita pasal emak kitorang dalam entry tu,
kitorang menang buat pertama kalinya dalam giveaway yang kitorang join.
:)

nak tau tak?
emak kitorang dah baca entry yang kitorang cerita pasal dia tu.
HEHE.
mak pun tergelak baca entry kitorang tu.
and yang paling penting, emak kata tudung kat radiusite cantik.
emak pun dah tengok website radiusite.
;)


terima kasih banyak2 kepada RADIUSITE.